2011. július 31., vasárnap

Pályi Sándor Márk: Holnap megdugom - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Holnap megdugomA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
Az önálló kötettel első ízben az Ünnepi Könyvhét alkalmából jelentkező fiatal szerző kamaszkori irodalmi kísérleteit adja az olvasók kezébe: naplóját és életrajzi hátterű novelláit, verseit. Korántsem banális vagy éretlen írások ezek azonban, sőt, mintha az egész kötet is jól fel lenne építve. A napló egy tipikus (megkockáztatható, elkényeztetett) budai fiú bájosan őszinte vallomása, melyben bravúros nyelvi humorral rajzolja meg érzelmi élete nem épp nyílegyenes fejlődésvonalát. A rajongva szeretett (szintén belvárosi úrifiú), finom és művelt Marci jelenti kiforratlan érzelmei egyik pólusát. Marci a megmagyarázhatatlan intellektuális vonzalmat, a komoly férfibarátságba oltott fájdalmas szerelmet, míg Sári a mindent betöltő Eroszt, a kábító szenvedélyt testesíti meg. Erdélyi csavargásai, varsói útja során, a barcelonai kávéházakban vagy a kedvenc budapesti házait szemlélgetve is csak az ő illatuk, tapintásuk, kérdéseik és kifürkészhetetlen indítékaik mozgatják gondolatait, míg színes, inkább bábszínházi háttérnek, a néha-néha elboruló vidám komédia díszletének ott a gyermekkori homályos emlékekből kirajzolódó rendszerváltás, a szamizdat, melyet az egyetlen fix pont, az SZDSZ-iroda testesít meg. A második rész Allen Ginsberg-i, Tolnai Ottó-i prózaversek, kassákos expresszionista hangulatfutamok, dokumentatív látleletek elegye, melyekben vonatablakból szemléljük a barátok lakásait (az egy-egy személyiséget, vonzódást és taszítást jelképező lakások, konyhák, házak örökösen visszatérő elemek), Pest fényeit, a csodaszép őszt vagy a budai égre karcolt hegyeket-felhőket, de végül is egyetlen cél, a címben jelölt lehetetlen vágyakozás tárgya játssza a főszerepet. Itt már minden Kangiszer Dóra lesz, főként a k-val kezdődő és a-val, n-nel folytatódó szavak. Mert a szavak végül is a legfontosabbak, hiszen a szerző állandóan játszik velük, csodálatos metaforákat talál, hiszen itt minden csak irodalom, minden az íróvá válásról szól, nemcsak a Ginsbergre feltűnően hasonlító buszsofőr (aki nem is tagadja kilétét, csak sajnos nem ér rá a műveiről beszélgetni, mert úgymond garázsmenet), hanem a Kangiszer Dórával megálmodott nagy szeretkezés is, ami a maga kamaszosan frivol naturalizmusával is csak ennek az álomnak, vágynak, ennek a személyes tényekből felépített költői másvilágnak a része. A szerző kamaszkori szövegrajzaival illusztrált kötet eredeti hangot képvisel, feltétlenül érdemes ajánlani a kortárs pályakezdők iránt érdeklődőknek. ISBN: 978-963-9932-04-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:38
. Pályi Sándor Márk: Holnap megdugom - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Fontos