2011. július 28., csütörtök

Bächer Iván: Megyek Budára - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Megyek BudáraA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Budapest tizenharmadik kerületének, a Nagykörút - Kresz Géza utca - rakpart - Ipoly utca által közrefogott területét Újlipótvárosnak nevezik. A korábban malmok, gyárak, fatelepek és raktárak uralta vidéken az első világháború után kezdenek megjelenni azok a jobbára Bauhaus stílusú téglaépületek, amelyek azóta is meghatározzák a városrész képét. Az építkezésekkel párhuzamosan, a harmincas évektől kezdve az Újlipótváros egyre fontosabb szerepet játszott a budapesti zsidó közösség életében is. Az Újlipótváros múltjáról, jellegzetes hangulatáról, helyszíneiről, s leginkább annak lakóiról (többek között a szerző édesapjáról) olvashatunk a vidék neves lakójának, a rendkívül termékeny, népszerű újságíró, író, publicista legújabb kötetéből, aki a városrész rajongójaként számos érdekes embert mutat be, hiszen itt vannak az én embereim. Megismerthetjük a helyi szódást, a bioboltost, a festőművész testvérpárt, a biciklist, Pistit, a húsimádó hentest, Pataki Ferencet, a fejszámoló-művészt, de még az utcai muzsikust és a Z402 művésznévre hallgató fotóművészt is. A kötet oldalain a Hollán Ernő, a Tátra, a Pannónia, a Hegedűs, és Visegrádi utca ismert és rejtett arcai, az új Lehel csarnok, az aluljárók, s természetesen a kerülethez tartozó Duna-hidak jelennek meg igényesen elkészített fekete-fehér fényképek kíséretében, melyeket Teknős Miklós készített. A témában a szerzőtől legutóbb: Újlipócia (200918062). ISBN: 978-963-9378-74-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:40
. Bächer Iván: Megyek Budára - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Fontos