2012. január 11., szerda

PDF dokumentum minden vatera felhasználó részére - Jelenlegi ára: 100 Ft

Eladásra bocsájtok egy PDF dokumentumot amelyben a vatera piactéren szerzett személyes  és más felhasználókkal megosztott tapasztalataimat osztom meg önökkel. Legyen ön kezdő vagy haladó felhasználó mindenképpen talál majd benne hasznos információt a további adás vételeihez.
Ez csupán egy e-mailban küldött dokumentum ami tanácsokat és tippeket tartalmaz legyen ön eladó vagy vásárló . Nevezhetnénk az általam írott használati utasításnak is.
Úgy gondolom az évek alatt szerzett személyes tapasztalatokat nem helyettesíthetik általános és nem felhasználók keze által íródott használati utasítások.
Sokszor a terméklapon a levelezésekben segít az ember a többi eladó és vásárlónak, azonban az idő és a hely sem alkalmas arra, hogy 4-5 oldalon keresztül írjuk meg azt társainknak ami számára fontos lehet. Ezért és csakis ezért íródott meg ez az aukció amely segíthet.
Mint minden ember kíváncsi és válaszokat szeretne kapni dolgokra. Ezen levél amit megvásárol rengeteg feltett és fel nem tett kérdésre megadhatja a választ. Számos példát tartalmaz eladó és vásárló részére egyaránt.
Amit a dokumentum tartalmaz:
Vásárlóknak:
-találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb és olcsó terméket 
-spóroljunk a postaköltségen
-használjuk a kereső szavakat
-vásároljunk körültekintőbben
Eladóknak:
-a termék legyen látogatottabb 
-gyorsabban , esetleg magasabb áron keljen el
Mint azt már fent említettem ez csak egy baráti hangvételben íródott levél számos példával illusztrálva , ami bármelyik kategóriában az autótól a számítástechnikáig alkalmazható a vatera és a  teszvesz felhasználóknak ahhoz hogy a levél elolvasása után sikeresebb adásvételeket bonyolítsanak le.
Ez a dokumentum csupán 100 ft és mivel e-mail formájában kapja meg így ilyen olcsón talán semmi mást nem kaphat mivel a postaköltség már az 1ft-os aukciónál is többe kerülhet. /kivétel ha személyesen veszi át/
100 Ft pedig mindenkinek kallódik a számláján hisz az ATM automata 1000Ft alatt úgysem ad ki semmit.
Vegye meg ma és legyen sikeresebb holnaptól. Nincs mit veszítenie ezen csak nyerhet.
                         
                         



Jelenlegi ára: 100 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 08:25
. PDF dokumentum minden vatera felhasználó részére - Jelenlegi ára: 100 Ft

Fontos